Omtaler

På denne side kan du læse hvad vores kunder har sagt om os. De korteste udtalelser er bragt i deres helhed; de længere er i uddrag, men klik på linkene og læs hele omtalen.

Vi kan I den grad anbefale et samarbejde med Søren Visby, da han har været en positiv igangsætter og inspirator for vores projekt.

Hjørring Private Realskole

For “de voksne” har det helt klart været en inspiration til at tænke ud af tasken, og skabe aktiviteter, der skiller sig ud fra det sædvanlige, for at styrke fællesskabet.

Brovst Asylcenter

Succes i Ebeltofts gader
Vi har flere gange i Ebeltoft Handelsstandsforening benyttet os af “Det Flyvende Kuffertcirkus” – når vi skulle have optræden for Ebeltofts gæster i byens gader – og altid med stor succes.
De byder på overraskende underholdning – bl.a. er de ikke blege for at tage en cykeltur en tur inde i butikkerne.
De er sjove – og skaber en god dialog med tilskuerne. Børn som voksne.
Dem skal vi have igen.

Hanne Sloth
Formand for Ebeltoft Handelsstandsforening

Børnene fik en oplevelse af fællesskabet ved at alle numrene blev samlet til en forestilling, som de alle var en del af.

Børnehaven Gl. Kongevej, Nørresundby

Det var forrygende at opleve Søren lære fra sig. Han var dygtig – selvfølgelig dygtig til gøgl, men også en god pædagog – og lederne har lært meget af at have besøg af ham – en rigtig god lederskole. Det var en sidegevinst, som vi ikke havde forudset.

FDF Midthimmerland

Søren fra Det Flyvende Kuffertcirkus, har guidet os på den mest fornemmeste måde, og har formået at få alle børn til at føle sig som en del af projektet.

Hjallerup Børnehave

Søren tilgang til cirkusprojektet – at alle deltager efter individuelle forudsætninger, og at det er processen som er det væsentligste, medførte en motivation, koncentration og en glæde hos både børn og voksne.

Børnehaven Atlantis

Det har faktisk været sådan, at vi har kunnet sætte kryds ved alle elementerne i de pædagogiske læreplaner.

Børnehuset Regnbuen, Mariager

Alle børn tog hjem med en følelse af succes i maven.

Gjøl skole

Alle børn og voksne blev inddraget fra dag et af. Alle børn oplevede sig som en del af et inkluderende fællesskab og der var stor valgfrihed for børnene – mulighed for at prøve forskellige ting af. Alle børn kunne deltage i de planlagte aktiviteter på deres niveau.

Daginstitutionen Symfonia

Et af de spørgsmål, der er blevet drøftet har været, hvordan vi sikrer alle børn gode vilkår, fordi børnegruppen har rummet 100 børn. Søren har taklet udfordringer, der kan opstå her meget professionelt og erfarent. Alle børn er blevet set og hørt. Mange ideer er opstået undervejs i samaværet mellem Søren og børnene. Søren har haft en god fornemmelse for de enkelte børns potentialer.

Vesterkærets Skole