Cirkusskole

Fra cirkusskole og direkte i manegen!

I stedet for “bare” at spille en forestilling kan vi også komme nogle timer før arrangementet og lave cirkusskole. I cirkusskolen kan børn og voksne lære rigtige cirkusdiscipliner som akrobatik, balance, jonglering og meget andet. Når forestillingen starter, bliver nogle af deltagerne fra cirkusskolen til artister i nogle af numrene. En super god mulighed f.eks i daginstitutioner, på campingpladser og til private fester.

Billedet her er indsat midlertidigt og har egentlig ikke noget at gøre med cirkusskole

Cirkusworkshop

Til mange arrangementer passer det bedre at vi spiller vores forestilling først og så laver cirkusskole bagefter. Det kalder vi cirkusworkshop. Indholdet er meget det samme: Jonglering, balance, stylter, linedans, diablo, ethjulede cykler. Læs mere om cirkusworkshop her

Cirkusprojekt

Vi har stor erfaring i at lave længere projekter med cirkusskole og laver hvert år snesevis af cirkusprojekter med 1000-vis af børn, unge og voksne. Udover at være dygtige til at formidle teknikken i disciplinerne, er vi også vant til at styre processen i projekterne, så vi altid kommer i mål med en vellykket forestilling. Drømmer I om et cirkusprojekt, så læs mere her.