Familieforestilling – Gadegøgl – Børneunderholdning

Når Det Flyvende kuffertcirkus optræder, er der underholdning for både gamle og unge. Med små variationer over de samme grundelementer spiller vi for lige præcis det publikum vi står overfor – Fra vuggestue til ungdomsklub og til plejehjem rammer vi alle, så børn og voksne får en fælles oplevelse.

Søren svinger rundt med en ethjulet cykel. Jørgen prøver at tale ham til fornuft.

Vi optræder gerne for et lille publikum i en dagligstue, men lige så gerne på en stor scene for mange hundrede. Allerhelst optræder vi i gulvhøjde med højt til loftet og et nogenlunde fast og jævnt underlag – meget gerne udendørs – men vi har ingen minimumskrav til scenen. Vi indretter os efter forholdene.

Forlæng oplevelsen med cirkusworkshop

I nogle sammenhænge kan det være sjovt at publikum selv kan få lov at prøvekræfter med cirkusgrejet. Så pakker vi lynhurtigt showet sammen og åbner nogle andre kufferter og diabloer, bolde, kegler, ringe, stylter og ethjulede cykler kommer frem. En cirkusworkshop (eller cirkusskole som vi ofte kalder det) efter forestillingen varer typisk 30 – 60 minutter; alt efter arrangementet. Læs mere her

Jørgen tæller børnene der kom til vores jubilæum i Kedelhallen, Nordkraft, Aalborg

Søren og Jørgen jonglerer med bolde til Aalborg Regatta