Cirkusworkshop

En cirkusworkshop med Det Flyvende Kuffertcirkus kan vare en halv time eller en hel uge.

Forlæng cirkusoplevelsen og få os til at lave en halv eller hel time med cirkusworkshop efter forestillingen.

I cirkusworkshoppen kan børn og voksne prøve kræfter med jonglering, balance, diablo, stylter, ethjulede cykler og meget mere. Jørgen og Søren er begge rutinerede cirkusundervisere og ved lige præcis hvordan man bedst lærer at jonglere eller kører på ethjulet cykel. Vi formidler vores viden på en sjov måde, men tag ikke fejl – vi tager også opgaven helt alvorligt – uanset om det er en idrætsefterskole, en børnehave, en privat fest eller en byfest.

Fra en Cirkusworkshop: Fem børn på stylter danser rundt om Jørgen

En cirkusworkshop efter forestillingen behøver ikke stjæle dagsordenen

Når Det Flyvende Kuffertcirkus spiller forestilling vil vi helst have alles opmærksomhed og er gerne samlingspunkt for jeres arrangement. En cirkusworkshop efter forestillingen kan selvfølgelig også være en alle deltager i, men det kan også bare være noget man går til og fra og fungere fint sammen med kaffebord, hoppeborg og andre aktiviteter til jeres fest.

Søren assistere mor-datter-akrobatik

Vend arrangementet på hovedet!

I stedet for at lave en cirkusworkshop efter forestillingen, kunne vi også komme et par timer før forestillingen og lave cirkusskole for jer. I cirkusskolen er det mange af de samme ingredienser der indgår: Jonglering, ethjulede cykler, balance, stylter, diablo, men også akrobatik og “farlige” fakirnumre indgår, for når forestillingen starter, kan deltagerne i cirkusskolen indgå i nogle af numrene. Læs mere om cirkusskole her.

Eller lav et helt cirkusprojekt…

Cirkusworkshop eller Cirkusskole kan også vokse sig store og blive til et helt cirkusprojekt. 2, 3, 5 eller flere dage med cirkustræning og som regel slutter det hele med en stor forestilling. Vi laver hvert år begge snesevis cirkusprojekter i alle størrelser og har nogle gange haft op til 3-400 børn i manegen til afsluttende forestilling.  Læs mere om cirkusprojekter her.