Ballonshow

En rigtig ballonklovn får du simpelthen ikke hos Det Flyvende Kuffertcirkus!

Både Jørgen og Søren har arbejdet med figurballoner i mange år og vi kan lave et utal af forskellige dyr, sværd og hatte. Men ballonerne kommer først op af vores lommer, når vi lige synes det passer til situationen. Hvis du absolut skal have fat i en ballonklovn, så ring til os. Vi hjælper dig gerne med at finde en.
– Men først når vi er færdige med at prøve at snakke dig fra det…

Er det en ballonklovn der fødes? Nej... men Jørgen er kravlet ind i en blå ballon og har nu stukket hovedet ud.
Ja, den er god nok – Jørgen optræder med at kravle ind i en ballon… Og nej han har ikke gjort det på TV!

Hvorfor ikke en ballonklovn?

I shoppingcentre, supermarkeder og på gågader møder man ind i mellem en ballonklovn, der deler figurballoner ud til børn. Nogle af dem er dygtige til forme ballonerne – og nogle af dem er også dygtige til at få en lille snak med børnene, og det er altsammen fint… Når vi i Det Flyvende Kuffertcirkus ikke stiller op som ballonklovn, er det fordi vi alt for ofte oplever, at glæden ved at få en figurballon i hånden er kort, og at vejen til den korte glæde tit går gennem lang ventetid i en kø, skænderier mellem børn og voksne, om ventetiden er ulejligheden værd…. Og er det så ulejligheden værd..? – Vi tror at du har gættet vores svar.

Når alt det er sagt, så indrømmer vi gerne, at der næsten altid ligger en pose figurballoner i vores kuffert, for man ved aldrig, hvornår der lige opstår en situation, hvor mødet med et barn kunne ende med, at der lige skal vrides en puddelhund, papagøje eller svane… Og vi er helt sikre på at netop det møde og den ballon bliver husket for noget bedre end den figurballon, barnet fik to uger før efter at have stået i kø i 20 minutter.

Vi håber at vi ikke tabte jer efter denne svada mod begrebet ballonklovn, og at I vil kigge videre på nogle af vores andre sider. Læs om vores forestillinger, cirkusskole og cirkusworkshop.