Elnis

Elnis er elværksnisse. Da det gamle elværk lukkede blev Elnis freelance cirkusnisse og tager nu rundt og besøger gågader, shoppingcentre og juletræsfester. Han laver små og store nisseshow for børn og voksne og på sin vej rundt inddrager han folk i sit finurlige univers. Elnis kører rundt på sin ethjulede cykel med sit gamle værktøjsskab. Skabet er fuldt af tryllenumre, jongleringsrekvisitter og skøre gags. Og Elnis har en historie om hver ting…

Elnis kan spille en hel forestilling på 15 til 40 minutter alt efter aftale, men vil lige så gerne bevæge sig rundt, møde folk hvor de er og lave små nisserier her og der.

I julen 2009 var Elnis ny i jobbet – huen var knap nok tør endnu da der blev sat strøm på ham. Siden er det blevet til rigtig mange arrangementer over hele landet. Læs her hvor Elnis har været.

Inden i Elnis finder vi Søren fra Det Flyvende Kuffertcirkus. Gennem mere end 20 år har Søren spillet mere end 2.000 forestillinger på gader, markeder og festivaler, til skolefester og byfester, ved receptioner og foran pølsevogne.