Biblioteker

Gennem alle årene har bibliotekerne været nogle af de steder vi holder allermest af at optræde. Vi har indviet nye filialer, været med til jubilæer, deltaget i kulturnætter og kommet i en masse skoleferier. Specielt skoleferierne er altid en god oplevelse – Her kommer halvdelen af børnene med deres forældre og den anden halvdel med deres bedsteforældre. Vi nyder at vores publikum spænder over tre generationer og at alle får en god oplevelse med hjem.

Nogle gange spiller vi “bare” vores forestilling, men oftest laver vi et lidt længere arrangement, hvor vi først optræder selv og derefter laver cirkusskole, hvor børn og voksne får mulighed for at prøve kræfter med jonglering, balance, stylter, diablo, ethjulede cykler og meget mere. Vi er meget fleksible, og kan optræde i foredragssalen eller på græsset udenfor, men allerhelst lige midt i udlånet.

Siden 2009 har vi sammen eller hver for sig optrådt mere 150 gange på over 75 forskellige biblioteker fra Skagen til Nakskov og fra Hillerød til Haderslev. Se hele listen her.